Egyenesen Előre

Munkáról, sikerről, egészségről, családról, hivatásról.... - az életről, és annak teljességéről. Arról az idilli állapotról, amit mindannyian szeretnénk elérni. Viszont nem mindig tudjuk, hogyan.

Linkblog

HTML

Szépen alakulnak a dolgok, íme egy jele:

2011.05.07. 10:12 Vick DXN

Üdvözöllek!

Először is pótlom a lemaradást, és mellékelek Magunkról egy képet. Tudom, már az elején érdemes lett volna, de hát ami késik... Szóval itt én és Alexandra kislányom vagyunk láthatók egy kb. hónappal ezelőtt készült képen. És most a tárgyra:

Úgy döntöttem, hogy a meglévő lúgosító és méregtelenítő ganoderma-spirulina kúrámat kiegészítem némi testmozgással és egy kontrollált étrenddel, hiszen melyik nő ne akarna tökéletes erőnlétet és alakot.

Ráadásul amióta ganodermás termékekeket és spirulinát fogyasztok, energiám is van rá, valamiféle késztetést érzek arra, hogy mozogni kezdjek. Pedig van ám mit csinálnom nap közben! Élem életem ugyanúgy mint többi anyuka-társam. Korán kelek, bölcsibe viszem a kislányom, aztán dolgozom, bár a DXN-nel  ez ugye kötetlen és szabadon beosztott munkaidőt jelent, bevásárolok, takarítok, főzök, mosok és már lehet is menni újra a gyerkőcért. Utána pedig jöhet a szabadfoglalkozás a kislánnyal, ami megint csak energiát igényel. Akinek gyereke van, az biztosan tudja mire gondolok. Akinek nincs, az meg sejtheti. Szóval van mit csinálni, és még így is jut erőm edzésre. Így belevágok.

Mivel minden tevékenység célkitűzéssel eredményes, így én is ezzel kezdem. A célom 5 kg mínusz 3 hónap alatt megerőltető életmódváltás, koplalás és visszahízás nélkül. Emellé nem fogyasztok mást, csak a megszokott étrendkiegészítőimet, DXN GL-t, DXN RG-t és spirulinát, valamint finom lúgosító ganodermás kávémat.

Plusz, mivel úgy gondolom, akár te is szeretnél a nyomdokaimba lépni, itt is megosztom, hogyan is állnak a dolgok, illetve hogy milyen módszereket vetek be célom elérése éredkében.

Mert szerintem nem lell szuperhősnek lenni ahhoz, hogy szupernők legyünk, ha érted mire gondolok. Apró változtatások szükségesek csak, egy kicsi odafigyelés.

Azt javaslom tehát, tarts velem, és adj esélyt a benned lakozó álomnőnek kibontakozni.

A program tehát hivatalosan is kezdetét vette. Olyanannyira kezdetét, hogy még a mára tervezett menüt is megváltoztattam.  Ma tehát nem sütök pizzakiflit. Helyette jól becsirkézem párolt zöldségekkel.

Tarts velem, hasznos lesz és szórakoztató, ezt megígérhetem.

 

 

Utóirat: a lúgosító, méregtelenítő hatású termékekről, amiket fogyasztok bővebben itt találsz információt: http://dxneletstilus.hu/termekek

Szólj hozzá!

Címkék: egészség fogyás méregtelenítés életstílus dxn lúgositás

A bejegyzés trackback címe:

https://1nsnelore.blog.hu/api/trackback/id/tr82884443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása