Egyenesen Előre

Munkáról, sikerről, egészségről, családról, hivatásról.... - az életről, és annak teljességéről. Arról az idilli állapotról, amit mindannyian szeretnénk elérni. Viszont nem mindig tudjuk, hogyan.

Linkblog

HTML

Egy kicsit arról, miért lúgosítok:

2011.05.10. 09:58 Vick DXN

 Hello újra itt!

 

Örülök, hogy itt vagy és engem olvasol, mert valami nagyon fontosról szeretnék ma beszélni.  Mindenkinek számít ugyanis szerintem, hogy milyen a közérzete, mennyit betegeskedik, mennyire energikus és hogy teste-lelke milyen állapotban van.

A következőkben olyasmiről lesz szó, amely szinte minden egészségügyi probléma alapját képezi, és ezáltal a fenti tényezőket erősen befolyásolja.

Ez a savasodás.

Nekünk itt a DXN-nél van egy nagyszerű kutatócsapatunk, melynek képviseletét  Dr. Jane Yau látja el. Malajziában ugyanis, ahonnan ő származik, nem a hagyományos nyugati orvoslással, hanem természetes módszerekkel, lúgosítással gyógyítják  a betegségeket. Jane a savasodásról nagyon sokat tanított nekünk. Ebből csemegézek keveset, hogy megtudd, ezt a dolgot érdemes komolyan venni. 

Azt ugye tudjuk, hogy a vegyületeknek különböző kémhatása van a savastól a semlegesen át a lúgosig.  Ennek kimutatására többféle módszer van, PH-ban adjuk meg, nem is ez a lényeg igazából. Testünknek is van ugyanis egy bizonyos PH-ja, ami enyhén lúgos kell legyen, és az az ami fontos.

Mert mi van, ha nem lúgos, hanem savas? Akkor a természetes egyensúly felborul, sejtszinten károsodik a szervezetünk, és mivel minden szerv és szövet sejtekből áll, a savasodás teljes testre kiterjedő gondokat okoz, ami aztán egy sor fizikai és lelki tünetben mutatkozik meg.

Ilyenek a sápadtság, levertség, egykedvűség, a bőr szárazsága vagy épp zsírossága, pattanások, ingerültség, depresszió, rossz fogak, gyenge csontok, anyagcsere zavarok, ízületi fájdalmak, korpásodás, bőrgomba, szív- és érrendszeri gondok, vérnyomás- és vércukor problémák, narancsbőr, ráncosodás azaz korai öregedés, korai őszülés, elhízás és memória zavarok. Példának okáért. Hiszen ha valami a legkisebb szinten romlik el, az globálisan jelentkezik, és a legtöbbször több jelenség egyszerre.

A leggrosszabb az, hogy az átlag ember ilyenkor orvoshoz fordul, aki valamilyen gyógyszert ír fel. A gyógyszerek pedig ugyan kezelik a helyi tünetet, pl. a fejfájást, viszont tovább savasítanak.  Tudják ezt az orvosok, és tudják ezt a gyógyszergyártók is, csakhogy ez egy akkora üzlet, hogy soha nem fogják bevallani. Lásd, milyen környezetszennyező a kipufogógáz, és mégis milyen lassan fejlődik a zöld-energiát használó közlekedés. Vajon miért? Mert az olajlobbi hatalmas pénzeket mozgat, és erős ráhatást gyakorol a piacra. Ugyanez van a  gyógyászat terén is. Ugye érted, mire gondolok?

(Nézd meg a Szerelem és más drogok c. filmet, elég reális képet fest a mai gyógyászatról és gyógyszeripparól. Nem mellesleg egy szép kis romantikus történet.)

Hogy mi az, ami savasít? A helytelen táplálkozás, a környezeti mérgek és vegyszerek, a kemikáliák pl. az említett gyógyszerek, az alkohol, a stressz, a mozgásszegény életmód... Ma már gyakorlatilag alig van valaki, akinek ne lenne savas a szervezete.  

Ezért szoktuk mi a DXN Életstílusnál a maláj mintát követve a természetes megoldásokat választani. Lúgosítással orvosoljuk testi-lelki gondjaink, és előzzük meg azok kialakulását. Nyilván vannak olyan esetek, amikor igenis el kell menni orvoshoz. Azonban pl. a rák esetében szükséges kemó és sugár terápia hatékonyságát a mi készítményeink határozottan növelik, és remek segéderőt nyújtanak más orvosi terápiák mellé.

A kis kitekintés után menjünk vissza a tünetekhez. Érzed magadon hogy valami nem stimmel? Szeretnél akár kívülről, akár belülről „igazítani magadon”? Akkor állítsd helyre a szervezeted PH-ját, és lúgosíts! Én is ezt teszem. 

Itt van két link, ahol a gandoderma gyógygomba hatásairól olvashatsz, és megnézheted lúgosító termékeinket:

 http://dxneletstilus.hu/ganoderma

 http://dxneletstilus.hu/termekek

 És itt van, ahol írhatsz nekem, ha kérdésed van ezzel kapcsolatban:

 http://dxneletstilus.hu/kapcsolat

 

Remélem, ismét hasznos voltam számodra. Legyen szép napod, és keress meg nyugodtan!

 

1 komment

Címkék: fogyás lúgosítás ph étrend savasodás

A bejegyzés trackback címe:

https://1nsnelore.blog.hu/api/trackback/id/tr332892472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vick DXN 2011.05.10. 10:59:44

Te is kellesz! Kommentáld a cikket, hogy megismerjük véleményedet! :)
süti beállítások módosítása