Egyenesen Előre

Munkáról, sikerről, egészségről, családról, hivatásról.... - az életről, és annak teljességéről. Arról az idilli állapotról, amit mindannyian szeretnénk elérni. Viszont nem mindig tudjuk, hogyan.

Linkblog

HTML

Mert Dubai szép hely, és hülye leszek kihagyni :)

2011.05.24. 18:25 Vick DXN

 Hello!

 

Mostanában sokat nézegetem ezt a képet. 
Ez itt Dubai, és a Burj Al Arab, azaz az „arabok tornya”, a világ egyetlen hét csillagos szállodája.
A kép lélegzetelállító, a szimbólum pedig a szabadságot, az anyagi függetlenséget és az ezeket megcélzó motiváltságot jelöli. Mert nekem egyszerűen nem elég az, ami van, tudom, hogy többet tudok nyújtani a családomnak, a munkatársaimnak. Akár Dubaiba is elmehetünk majd, hiszen bármi, és értsd szó szerint, tényleg bármi elérhető ezen a világon.
A rendelkezésre álló értékek, pénz és boldogság forrása végtelen. Akár van válság, akár nincs, a célratörő emberek végül megkapják, amire vágynak, és ha az egy hétcsillagos nyaralás, akor egy hétcsillagos nyaralást.
El akarsz menni Dubaiba? Vagy te mondjuk Ciprusra vágysz? Egyik sem? Akkor Egyiptom? Teljesen mindegy mit akarsz, megkapod, ha hiszel benne.
Nem, ez nem hülyeség. Mert lehet, hogy valaki most ezt gondolja magában. Saját magam kezdem megtapasztalni ugyanis, hogy az álmok valóra válnak. Ki lehet mászni a gödörből, mind anyagilag, mind pedig érzelmileg, bármilyen mélyen vagy most. Aztán az ember elkezd valami igazán nagyra vágyni, elkezd igazán nagyot álmodni. Célokat tűz ki, tervez és mereng.... aztán rájön, mindez nem puszta álmodozás, hiszen valóra váltható, és akkor jönnek, adódnak maguktól a megvalósítási ötletek. Persze a gödör mélyéről is lehet nagyokat álmodni, az ránt ki csak igazán gyorsan onnan!
 
Ugyanez a folyamat ment végbe nálam is. Ma már merészen tervezek, és van is eszközöm a megvalósításra. Írtam róla már sokat, DXN-nek hívják, a csoport pedig akit képviselek a DXN Életstílus.
A DXN Életsílus tehát nem más, mint azok csoportja, aki tudják, az élet nem csak a sárga csekkekről, a mókuskerékről és a stresszről szól. És persze azoké, akik még csak sejtik, de szeretnék ezt a felszabadító érzést megtapasztalni. A DXN Életstílus tehát a megvalósításra is képes álmodozók gyüjtőhelye.
Hogy ez bolondságnak tűnhet valakinek? – Valakinek igen, az biztos. De az nem is lesz soha igazán boldog. Aki korlátozza saját látásmódját, a kiteljesedését gátolja. Ne kétkedj tehát, csak kövesd a szíved hangját. Ott belül ugyanis mind jól tudjuk, megérdemeljük a teljességet, és hogy jól érezzük magunkat.
 
Szóval: irány a Burj Al Arab! Érezd jól magad!
 
 
 
 
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: dubai arab passzív jövedelem al másodállás dxn burj

A bejegyzés trackback címe:

https://1nsnelore.blog.hu/api/trackback/id/tr362929422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása